Saturday, 2 April 2011

best-t oh best-t , hahaha :D




Rara oh rara , Kenape dengan you aa , Fadh memang suke buat masalah , tapi die okeayy . i memang tk kenal die sangat but i pernah leppak dengan die , think ngetiff aww , Ehh silapp think positiffff hehehe , hope you kekal lh dengan fadh tuu kayy , die okeayy if you ade keputusan sendiri you buat lh untuk kebaikan you kayy , i just nak tengok bestiee i heppy like everbody heppyyy ,  you percaye pd diri you , you boleh buat apepe pun , tanpe masalah :)) bestiee , i tk mengasut you lh aww , remember not fadh only man in the world aww , Wah wah wahh speaking pulak aku niyy hehehe , chill laa kay . if you have result you , you buat lh kay , i just backup at back jee aww ;) lastlyy , take caree aww , jage diri . ituu satu lg keluar jangan sexy sangatt , nanti jumpe imam kee kat bb kee , nak jawap apee ?? hehehhehe Apepe pun all the bestt if have problem find me okeaayy ;)  sorry lee kalau i ade salah cakap ke kat dalam niyy , 
byeeoo byeeooo :D 

orang kerdil sentul , haha

SHAHIRA NABILA , Wahh yekeww makcik dh tinggi sekarangg ?? :O terkejut jugak bile kau cakap kau dh tinggi kat wall yee cik kak hahaha , kau buat ape jadi tinggi ?? hehehehehe nak tahu jugak rahsiaa nyee , ehem³ :P bell bell , lame jugak aku tk nampak kelibatan kau . tuu apesal mate tuu kat gambar sebelah nii , rabun kee / baru bangun tidur ? hahhahahah jangan buat muke macam tuu doee , buruk macam ape taahh , hahaha , jangan marahh lee , aku cakap bendee yg betool aaw . mmmmm ~ tinggi mane kah muu sekarangg kann , Aku risau nanti aku terserempak dengan kau kat luar kee or kat manemane ke pendekk jee aku tengok , itu jee yg aku risauu uhh hohohoho , Haii bilee laa adik aku sorang tuu nak balik kuala lumpurr , ape lh nak jadi dengan budak gemok tuu , ehhmm , Haa . aku nak minta maaf aww kalau aku ade salah silapp kee dengan kauu aww , haha macam hari raye jeee . hahahaha , tk pee aku minta maaf sunatt jee dulu ~~ ape ape pun all the bestt untuk life kauu aww aku kat sini walaupun tk jumpe kau , aku doa kan yg terbaik untuk hidup kau , moge kau tk kacau orng aww , kau niy kadang² tk betul sikitt , hahahah jokerr jee aw :D 

Friday, 1 April 2011

peace sheera , ;')

 sheera adam sebab pernah jadi panasihat saye , awak pernah jadi number satu dalam hati saye . dan akhirnye saye , dapat lupakan awak dengan tibetibe . thanks yeahh dulu suke nasihat kat i aww ,  i tktaahu macam mane nak bals budi baik you too , nooow i minta maaf sebab i langsung tk contct you like old time , mungkin selame niyy i tk jumpe siape yg terbaik untuk life i , but now i dh jumpe dah ape yg i mahukan selame niyy , i tahu semua orang tk perfact , but semua orang ade pilihan masing masingg, you dengan jalan youu , i dengan jalan i kay . Hope you heppy & kekal dengan bf sekarang niyy kayy , maafkan i sekali lagi sebab tk conct you , i dh promise dengan diri i yang i tk akan kacau life you , i tk akan lupekan budi baik you sebab tolong i keluar dari masalah yg i hadapi duluu , terima kaseh sayang sheera , apepe punn smile kay everdayy , pandang lh ke atass , jgn lh pandang kebawah , sebab bawah kalau pandang bawah nampak kaki , tk syook just pandang keatas dan fikir ape yang patut sheera lakukan untuk diri sheera sendiri kayy , okeayy fyraz minta maaf kalau ade salah silap , tc sheera adam :')

Romentic , i like it ! hoho

Hey baby, when we are together, doing things that we love , Every time you're near I feel like I'm in heaven feeling high , I don't want to let go ,  girl . I just need you to know girl , I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight , No promisessss . Baby, now I need to hold you tight , I just wanna die in your arms . Here tonight , Hey baby, when we are together , doing things that we love . Everytime you're near I feel like I'm in heaven , feeling high i don't want to let go , girl . I just need you to know girl , I don't wanna run away , babyyy you're the one , I need tonight , Nooo promisessss . Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms . I don't want to run away, I want to stay forever, through Time and Time No promises . I don't wanna run away, I don't wanna be alone nooo promises , Babyyyyy  now I need to hold you tight, now and forever my love , nooo promisesss . I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, nooo promisess . Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms i don't wanna run away, baby you're the one I need tonight , No promisesss baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arm heeere tonight....